41 woonstudio’s voor jongerenhuisvesting

Op 11 oktober zijn de 41 woonstudio’s voor jongerenhuisvesting gepresenteerd aan de Umbriëllaan in Heerhugowaard. Raadslid Sytze van der Molen van de HOP was er bij en heeft met veel genoegen de woonstudio’s over meerdere bouwlagen bekeken. De HOP is groot voorstander kantoorpanden grensend aan woongebieden meer te benutten voor woningbouw, want de vraag naar zelfstandige woningen onder de jongeren is groot.

Hetvoormalige kantoorpand is op de schop genomen en het resultaat mag er dan ook zijn. Iedere woonstudio heeft een woonkamer met keuken, douche- toilet en in de gemeenschappelijke ruimte staan meerder wasmachines voor algemeen gebruik (zie foto). Binnenkort wordt het pand vrijgegeven voor huisvesting, een aanwinst voor Heerhugowaard.

zo 15 oktober 2017 09:51

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign