Burgerpanel mee laten denken over maaibeleid

De HOP wil dat het burgerpanel het huidige maaibeleid opnieuw bekijkt. Dat zegt fractievoorzitter John Does vandaag tijdens de behandeling van de gemeentelijke begroting voor 2018.

“Het huidige maaibeleid is in 2012 tot stand gekomen nadat het burgerpanel had aangegeven dat de noodzakelijke bezuinigingen op de eerste plaats moesten worden gezocht in een versobering van het maaibeleid”, legt John Does uit. Toen de gevolgen zichtbaar werden is er in 2013 direct een aanpassing gekomen op dit beleid naar aanleiding van de overvloed aan klachten.”

“Wij ontvangen nog steeds regelmatig klachten van inwoners die niet blij zijn met het hoge gras en onkruid in de berm. Zij ondervinden daar last van door overwaaiend graszaad en onkruidzaad naar hun tuin. Esthetisch verschillen de meningen, de een vindt het prachtig, de ander vreselijk, maar het last hebben van ons maaibeleid willen we serieus nemen.”

zo 19 november 2017 09:49

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign