Initiatiefnemers evenementen ondersteunen

De HOP wil dat de gemeente beter gaat samenwerken met initiatiefnemers van evenementen en activiteiten, zegt fractievoorzitter John Does vandaag tijdens de behandeling van de begroting voor 2018. “Het evenementenbeleid wordt momenteel herzien. Maar beleid is één, de uitvoering is twee. Regelmatig ontvangen wij berichten van organisatoren van evenementen die aangeven het gevoel te hebben niet te worden ondersteund door de gemeente, en soms denken dat ze worden tegengewerkt. Een bruisend evenementenbeleid staat of valt bij het meedenken en meewerken van onze gemeentelijke organisatie, uiteraard binnen de gestelde kaders.”

De HOP vindt een levendig Heerhugowaard belangrijk. Kaders worden nu soms zo rigide opgevat dat er bijvoorbeeld zes EHBO’ers moeten worden ingezet bij een damtoernooi omdat dammen nu eenmaal een sport is, zegt John Does, die de wethouder oproept actie te ondernemen.

zo 19 november 2017 09:48

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign