John Does lijsttrekker van HOP

John Does is door de leden van de HOP unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij is tevens de HOP-kandidaat voor een wethouderspost.
John is een geboren en getogen Heerhugowaarder, bekend als drummer van de Crossband en al jaren diep verweven in het Heerhugowaardse verenigingsleven. Hij is sinds 2 jaar fractievoorzitter van de HOP. Tevens zet John zich in voor de cultuurbeleving in Heerhugowaard en is hij, net als de hele HOP, voorvechter van nieuwe democratie, waarin inwoners van Heerhugowaard meer te zeggen krijgen over hun leefomgeving dan slechts 1 maal per 4 jaar naar de stembus te kunnen. De HOP wil de invoering van “begininspraak” vanaf de tekentafel gaan realiseren.

De HOP heeft maar liefst 6 vrouwen in de top-10 van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op nummer 2 staat Carola van ’t Schip, gevolgd door Monique Bankras. René Schoemaker staat op plek vier, Hilke Verhagen op 5, Francis de Nijs op 6, Anita Arissen op 7, Frank de Bont op 8, Kees Tesselaar op 9 en Joyce Kabalt op 10. Commissielid Jan Groot keert niet terug na de verkiezingen. Hij is uit de HOP gestapt.

Vijf van de tien kandidaten zijn nieuw, waarmee de HOP een flinke verfrissing heeft doorgevoerd. Een mooi team, met ervaring en nieuwe inbreng, om mee de verkiezingen in te gaan!

za 02 december 2017 09:44

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign