Wethouder bij bijeenkomst taalvrijwilligers

Wethouder John Does opent een bijeenkomst voor taalvrijwilligers in het gemeentehuis. #stichtingschrijvenenlezen
Lezen en schrijven is zo belangrijk, of het nu gaat om werk of het volgen van een opleiding of om het gebruik kunnen maken van social media of het lezen van een tijdschrift. Mensen helpen om taalvaardiger te maken is belangrijk voor hun hele leven; minder isolement, makkelijker informatie krijgen (denk al aan het kunnen lezen van een bijsluiter van medicijnen) en uiteraard in werk en opleiding.
De HOP is blij dat er vrijwilligers zijn die zich willen bekwamen om anderen te helpen. Er zijn 2,5 miljoen mensen in Nederland die niet of slecht kunnen lezen of schrijven. Tweederde daarvan is van Nederlandse afkomst.

wo 18 juli 2018 09:27

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign