De Plek van

Frank de Bont (50)

Getrouwd, een zoon en een dochter

Getogen Heerhugowaarder

VAN FOREESTSTRAAT 35

Mijn plek is de Van Foreeststraat 35. Nu De Vonder, een centrum voor dagactiviteiten voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking mét een prachtige kadowinkel. Vroeger de hoofdlocatie van de katholieke Petrusschool.

Een plek waar mijn oorsprong ligt. De basisschool doorlopen, elke dag buiten gespeeld en gevoetbald met kinderen uit de Heemradenwijk; de wijk waar ik woonde, die vroeger het centrum van Heerhugowaard was en waar tot het begin van de jaren tachtig het raadhuis stond. Groot geworden met geboren en getogen Heerhugowaarders, maar ook wonend in een straat waar in de midden jaren zestig veel getrouwde stellen van buiten Heerhugowaard een nieuwbouwhuis kochten en een gezin gingen stichten. Ik heb Heerhugowaard zien veranderen van een dorp naar de stad van nu.

De plaatselijke politiek volg ik al jaren met interesse; met name onderwerpen omtrent sport, cultuur, welzijn en ouderenzorg.

Ik ben nu in de situatie dat ik daadwerkelijk een bijdrage kan gaan leveren en wil graag meedenken. Alle ontwikkelingen op een positief kritische wijze benaderen en meewerken aan een mooi en leefbaar Heerhugowaard, waarin iedereen kan meedoen. Het is dan ook mooi om te zien welke mooie activiteiten juist nu op deze plek plaatsvinden.

vr 28 september 2018 09:21

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign