De Middenweg, een karakteristieke weg

De HOP is er van overtuigd dat de verkeersinfrastructuur in en rond Heerhugowaard ook in de komende periode een belangrijk punt is. Dit omdat de bereikbaarheid van Heerhugowaard van groot belang is. Goede ontsluitingen van wegen, zijn de pijlers voor aantrekkelijk wonen, werkgelegenheid, bedrijfsactiviteiten en natuurlijk het recreƫren.

De Middenweg is karakteristiek voor Heerhugowaard en onze polder. En krijgt dit jaar de volle aandacht.

De reconstructie van de Middenweg-Zuid is in volle gang waarbij het karakter van de Middenweg behouden blijft. Met straks een nieuwe rij bomen aan weerskanten, waarbij de bewoners konden kiezen welke boom er voor hun huis terug komt.

Afgelopen maanden werd er gesproken over de plannen voor de reconstructie van de Middenweg in het oude centrum. De renovatie van dat winkel- en verblijfgebied is hard nodig en de HOP is blij dat zoveel omwonenden, bedrijven en organisaties als Tour de Waard in de klankbordgroep hebben meegeschreven aan het reconstructieplan. Ook op de laatste bijeenkomsten met omwonenden werd nog uitvoering gesproken over de beste oplossingen voor deze reconstructie.

De HOP is benieuwd naar het definitieve ontwerp waarbij de Middenweg- Centrum als karakteristieke weg voor Heerhugowaard, net als in Noord en Zuid, goed tot zijn recht blijft komen.

do 08 november 2018 09:19

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign