Wijziging fractievoorzitterschap HOP

De Heerhugowaardse Onafhankelijke Partij HOP heeft vanaf 1 maart een nieuwe fractievoorzitter. Monique Bankras heeft besloten de functie van fractievoorzitter neer te leggen vanwege veranderingen in haar werk, waardoor naar haar gevoel haar leidinggevende taken in de fractie niet optimaal konden worden vervuld.

Haar opvolger is René Schoemaker, die tot 1 maart vice-fractievoorzitter was. Monique Bankras blijft gewoon aan als raadslid. “Ik blijf me inzetten voor de Heerhugowaardse gemeenschap zoals mensen dat van mij gewend zijn.” Monique blijft tevens voorzitter van de werkgeverscommissie namens de gemeenteraad Heerhugowaard.

za 02 maart 2019 09:09

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign