‘Provincie schiet tekort’

Met filmpje onderaan. Overigens hebben wij vandaag van de provincie telefonisch een eerste reactie gehad op onze open brief. De nieuwe termijn waarop de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug klaar moeten zijn, wordt pas na het zomerreces bekend gemaakt!

‘Provincie schiet tekort’

“René Schoemaker van de politieke parij H.O.P uit Heerhugowaard vindt het een schande dat de oplevering van de Leeghwaterbrug weer is uitgesteld. Hij heeft een open brief gestuurd aan gedeputeerde Adnan Tekin van de provincie Noord-Holland. Daarin zet hij vraagtekens bij het toezicht van de provincie op dit doort grote projecten. “Het is niet de eerste keer in de afgelopen jaren dat de provincie als opdrachtgever en toezichthouder van infrastructurele bouwprojecten in onze regio tekortschiet.”

Filmpje

wo 28 augustus 2019 09:02

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign