Kreeftenmotie

De HOP nam vorige maand het initiatief om vanuit Heerhugowaard onze Langedijker buren (en binnenkort mede-plaatsgenoten) te steunen in hun strijd tegen de invasieve en schadelijke exoot Amerikaanse Rivierkreeft. Onze motie is direct opgepakt door zowel de Heerhugowaardse als Langedijker wethouders en het gaat nu snel. Vrijdag worden andere gemeenten in Nederland opgeroepen met ons mee te doen. Zo zie je maar weer: soms kan het in de politiek wel degelijk snel gaan. Nu komen tot een stevige aanpak!

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200922_5418812?fbclid=IwAR0uFTcTbghlk_06XdtiDjyRKdQF2T_aHBNWPFXvWGuMHyauEaDTrxx-lnE&utm_source=l.facebook.com&utm_medium=referral&utm_content=/

wo 23 september 2020 08:38

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign