Huygenpas en Corona

De HOP wil weten of gebruikers van de Huygenpas extra gedupeerd zijn door de coronamaatregelen. Daarom vraagt de HOP aan het college van Burgemeester & Wethouders of het duidelijk is of en hoe gebruikers van de Huygenpas in het afgelopen jaar tegen problemen zijn aangelopen. De Huygenpas geeft Heerhugowaarders met een laag inkomen de gelegenheid om met het jaarlijkse saldo op de pas deel te nemen aan verenigings-, cultuur- of andere activiteiten. Door corona zijn die activiteiten veelal geschrapt. De HOP wil weten van het college of inwoners met een laag inkomen daardoor op een andere manier tegen problemen aanlopen dan niet-gebruikers van de Huygenpas, Ook is de fractie benieuwd wat er met het jaarsaldo op de Huygenpas gebeurt nu het niet tot nauwelijks kan worden uitgegeven. Op Facebook circuleert het idee om dat saldo te kunnen geven aan goede doelen.

zo 17 januari 2021 12:00

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign