Verkeersveiligheid Middenweg Zuid

De HOP maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid op het zuidelijke deel van de Middenweg. Bij de renovatie van dat gedeelte van Heerhugowaards iconische en meest historische weg is het wegdek versmald en is er daarnaast een voetpad gekomen. Maar wat blijkt echter: het voetpad is zodanig smal dat veel voetgangers liever de weg kiezen om te lopen dan dat voetpad. Dat levert natuurlijk gevaarlijke situaties op als de bus, het bestemmingsverkeer of brommers cq scooters voorbij komen. Daarom vraagt de HOP aan het college van Burgemeester en Wethouders om een oplossing, zodat zowel snel- als langzaam verkeer veilig de Middenweg kunnen gebruiken.

vr 22 januari 2021 12:01

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign