Nieuwe sport in Heerhugowaard

Er komt een nieuwe sporthal in Heerhugowaard. Waar is nog onbekend, er wordt onder meer gekeken naar De Vork en De Kabel. De DOP wil dat er ook wordt gekeken naar het terrein van KSV. De handbaltak van KSV heeft al duidelijke ideeën voor een sporthal en dus kan daardoor snel worden geschakeld. De motie die de DOP daarvoor deze week indiende samen met D66 is unaniem door de gemeenteraad aangenomen. Het onderzoek naar de capaciteit van de sporthallen werd door de gemeente uitgevoerd naar aanleiding van een motie van de DOP die vorige maand door de gemeenteraad werd aangenomen. Uit dat onderzoek bleek dat de capaciteit vaak tekort schiet en dat een nieuwe sporthal daarin zou kunnen voorzien. Met name doordat handbalverenigingen steeds meer hun wedstrijden binnen spelen, is de druk op de capaciteit van de hallen groter geworden.

 

do 22 april 2021 14:10

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign