Ruben Phillipo Fractievertegenwoordiger DOP

Gisteravond heeft de gemeenteraad van Dijk en Waard ingestemd met de benoeming van Ruben Philippo als fractievertegenwoordiger van de DOP. Van harte gefeliciteerd Ruben !

Onderstaand stelt Ruben Philippo (49) zichzelf even voor.

Ik ben een trotse vader van twee fantastische kinderen en een gedreven inwoner van gemeente Heerhugowaard. In het dagelijks leven geef ik leiding aan en ben verantwoordelijk voor de afdeling montage binnen Installatiebedrijf Feenstra Heerhugowaard voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Naast mijn werk, waar ik al veel voldoening uit haal, ben ik zeer actief en zet mij in als vrijwilliger bij verschillende instanties. Ik maak mij sterk tijdens inzamelingsacties en neem deel in de organisatie voor goede doelen zoals bijvoorbeeld Kika. Naast deze goede doelen ben ik zeer begaan met de verduurzaming van de maatschappij. Ook ben ik actief in de bedrijfskring Dijk en Waard waarin ik de portefeuille duurzaam bekleed als commissielid in deze bedrijfskring.

Een drukke bij heeft altijd tijd zegt men. Dus naast al deze bezigheden hou ik van klussen in en om huis, bij vrienden en familie, luister en maak ik muziek, ben regelmatig achter een mengpaneel te vinden en ben altijd te porren voor een avondje gezellig borrelen.

Door mijn politieke interesse en mijn motivatie voor lokale besturen ben ik sinds januari 2022 betrokken bij de partij DOP en mag ik meekijken in de politieke keuken. In goede samenspraak zijn wij overeengekomen dat ik mijn inzet voor de partij DOP verder ga uitdiepen en wel als Fractie-ondersteuner. Vanuit die rol wil en kan ik mij nog meer inzetten voor de gemeente Dijk en Waard. Samen naar een beter, duurzamer, veiligere en prettigere gemeente, daar sta ik voor.

Wie goed doet, goed ontmoet is mijn motto. Alleen dan komen we vooruit en geeft mij voldoening.

wo 05 oktober 2022 21:47

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign