Roel Appers Gouden Reiger

De DOP is trots op Roel Appers die de Gouden Reiger dubbel en dwars heeft verdiend.

Bericht Gemeente Dijk en Waard
Roel Appers werd gisteravond door locoburgemeester John Does verrast met een Gouden Reiger. Hij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet bij de Sinterklaasintocht. Roel was sinds 1996 de initiator en organiserende kracht achter de intocht van Sint-Nicolaas in Heerhugowaard. De aankomst, op het balkon bij de burgemeester met grote groepen kinderen beneden op het plein, is een ware traditie geworden in Heerhugowaard. Het afgelopen jaar nam Roel afscheid genomen van de Stichting Intocht Sint-Nicolaas Heerhugowaard. Naast zijn werkzaamheden voor de intocht is hij ook actief (geweest) als vrijwilliger bij SVW ’27 en bij activiteiten in de Molenwijk. Roel is tevens oud-gemeenteraadslid en zet zich in voor de DOP (voormalig HOP).

do 03 november 2022 21:56

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign