Onze John Does is meer dan alleen wethouder!

Woensdag 17 april 2019 is wethouder John Does van gemeente Heerhugowaard bij ons langs geweest om meer te horen over het werk van @z11. Ook was hij aanwezig bij de afronding van het coachtraject van Kevin.
Kevin heeft met ondersteuning van onze Z11 coach Aad zijn traject goed doorlopen. Kevin is tot mooie inzichten gekomen door de hulp van zijn coach. De ondersteuning en het geloof en erkenning voor Kevin zijn talenten hebben hem nu naar het zelfstandige jongeman gebracht. Hij woont nu op zichzelf en daarnaast heeft hij een vaste baan.
Kevin gaf ook aan daadwerkelijk de connectie te ervaren met zijn coach iemand die er echt voor hem was en niet verplicht vanuit hulpverlening.

do 18 april 2019 09:04

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign