Op naar een beter Centrumwaard!

De visie die inwoners, ondernemers en grondeigenaren gezamenlijk hebben ontwikkeld voor ons oude dorpskern in Heerhugowaard wordt door de gemeenteraad gesteund. De DOP is blij dat de politiek het aan de inwoners en ondernemers overlaat om hun eigen omgeving vorm te geven. Deze vormen van nieuwe democratie moeten wat betreft de DOP in de toekomst vaker gebeuren, waarbij de inbreng van inwoners en ondernemers leidend is. Hoewel inwoners en ondernemers het grotendeels met elkaar eens zijn geworden, zijn er nog wel enkele dillema’s die verdere uitwerking behoeven. De deelnemers in het democratische proces gaan zich nog buigen over hoe het Raadhuisplein en de Middenweg moeten worden vormgegeven, en hoe het parkeren in het hele gebied zo optimaal en efficiĆ«nt kan gebeuren. De DOP heeft er alle vertrouwen in dat inwoners en ondernemers ook hier gezamenlijk een oplossing vinden. Uiteindelijk moet dat leiden tot een Masterplan, waarmee de toekomst van Centrumwaard helder in beeld komt. De gemeenteraad wil eind deze maand met de visie van de inwoners officieel akkoord gaan.

di 09 maart 2021 13:48

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign