Kees Tesselaar neemt voortouw in debat investeringen sportverenigingen

Het is onze Kees Tesselaar gelukt! Ons raadslid nam het voortouw in het debat over meer investeringen in onze sportverenigingen en werd daarin gesteund door de hele raad. Naast investeringen in onder meer KSV (kunstgras trainingsveld), The Herons (verlichting) en MHCH (waterveld) zocht Kees naar een beter gebruik van de sporthallen en als dat nodig is een extra sporthal. Daarnaast steunde de DOP een oproep om een plan te maken voor alle sportvoorzieningen voor lange termijn. Verder noemde Kees de belangrijke wens van SVW’27 en Tornado om hun complex te moderniseren. De huidige kantines en kleedruimten zijn aangetast door de tijd. Mogelijk kunnen de complexen “gespiegeld” worden waardoor de gebouwen bij de Waardergolf komen te liggen. Dat moet nog verder worden uitgezocht. De DOP heeft in de afgelopen maanden nauw contact gehad met de verenigingen en pleitte in de vergadering van de gemeenteraad dat er oog en oor moet zijn voor de wensen van alle verenigingen. Morgen plaatsen we het passionele betoog van Kees op onze website.

di 23 maart 2021 13:57

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign