DOP over Stationsweg: “Het moet wel de uitstraling van een echte laan houden.”

De bewoners van de Stationsweg krijgen inspraak over welke bomen er terugkomen in plaats van de te kappen monumentale en zieke kastanjebomen. Dat zegt wethouder Groot op vragen van DOP-gemeenteraadslid Carola van ’t Schip. Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar de gesteldheid van de bodem en welke boomsoort het meest geschikt zou zijn. De bedoeling is dat in het najaar (het plantseizoen) nieuwe bomen worden geplant. “Het moet wel de uitstraling van een echte laan houden”, zegt Carola van ’t Schip. “Dus liever één boomsoort gebruiken dan bijvoorbeeld vijf verschillende. Wij hechten eraan dat bewoners daarover kunnen meepraten.” Zie verder het filmpje voor meer details.

ma 26 april 2021 14:08

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign