Integraal onderzoek naar de overlast van verkeer in De Noord

Er komt een integraal onderzoek naar de overlast van verkeer in De Noord. Dat zei het college van Burgemeester en Wethouders op vragen van de DOP. Integraal houdt in dat de verkeerssituatie in heel De Noord wordt bekeken en niet alleen op de Middenweg en het Verlaat, waar de inwoners al jaren klagen over verkeersoverlast. Fractievoorzitter René Schoemaker van de DOP is al enige tijd bezig met deze materie en heeft het gemeentebestuur gevraagd in te grijpen. Bewoners aan de Middenweg en Het verlaat klagen tevens over scheuren in hun woning vanwege dat verkeer. De gemeente heeft onderzoek gedaan naar trillingen, maar denkt dat dat de oorzaak niet kan zijn. De gemeente gaat nu de inwoners bijstaan in verder onderzoek naar de oorzaken van die scheuren in muren en buitenpuien.

Voor het complete verhaal van vragen en antwoorden, zie https://fb.watch/6R4xHZr7St/

do 08 juli 2021 10:48

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign