DOP bezoekt opendag van Reddingsbrigade Dijk en Waard

De DOP was dit weekeinde te gast bij de Reddingsbrigade Dijk en Waard. De reddingsbrigade hield zondag een open dag voor alle inwoners van Dijk en Waard. Op het terrein van de Brandweer aan de Vroedschap in Langedijk was veel te zien en werd een interessant programma voorgeschoteld. De reddingsbrigade heeft net als de DOP haar naam al toekomstbestendig gemaakt. Zij heten nu RB Dijk en Waard en zijn nu gevestigd in Langedijk vlakbij de brandweerkazerne. “Goed om te zien dat zoveel vrijwilligers zich inzetten voor de veiligheid van Dijk en Waard. Na een mooie introductie van voorzitter Norman Talma hebben we een goed beeld gekregen wat de vereniging doet voor Dijk en Waard en Nederland”, zegt DOP-raadslid Kees Tesselaar, die samen met DOP-collega Carola van ’t Schip en DOP-wethouder John Does op de open dag aanwezig was. Tevens heeft de DOP een mooie rondleiding gekregen van de brandweercommandante van de Brandweer Langedijk.

Foto: website Reddingsbrigade Dijk en Waard https://rbdw.nl/

ma 23 augustus 2021 14:00

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign