John Does lijsttrekker Dijk&Waardse Onafhankelijke Partij DOP

De leden van de DOP hebben deze week unaniem John Does verkozen tot lijsttrekker van de grootste lokale partij DOP. Does voert bij de verkiezingen van 24 november 2021 voor de tweede maal de lijst aan van de grootste lokale partij in Dijk en Waard.

John Does is momenteel wethouder in de gemeente Heerhugowaard met in zijn portefeuille onder meer democratische vernieuwing, (incl. participatieproject Centrumwaard), onderwijs, onderwijshuisvesting (incl. passend onderwijs en kinderopvang), jeugd (inclusief jeugdhulp), cultuur, kunst en media (waaronder Bibliotheek).“Ik ben er trots op dat de leden van de DOP mij opnieuw het vertrouwen schenken. Al meer dan 43 jaar stelt onze partij (eerder onder de naam HOP) de belangen van de inwoners voorop, en niet die van Den Haag. Dat wordt ook herkend door mensen, gezien de vele reacties die ik krijg als ik over straat loop of ergens zelf achter de drums zit tijdens een optreden – iets dat helaas te weinig is gebeurd in de afgelopen Corona-tijd.
”Beeld: PhotosbyMaart

vr 27 augustus 2021 19:38

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign