Melding doen bij gemeente

Heb je een melding te doen? Check het bericht van gemeente Dijk en Waard!

Bericht Gemeente Dijk en Waard

Een kapotte lantaarnpaal, overvolle prullenbak of ligt er een stoeptegel los? Misschien ervaar je wel overlast van geluid of loopt het regenwater niet (goed) weg in de put. Op www.dijkenwaard.nl/melding zie je een overzicht van hoe je dit soort zaken kunt doorgeven.Zo kun je 24 uur per dag gelijk online een melding maken. En dat helpt ons weer om snel(ler) in actie te komen om zo een probleem te herstellen of een situatie te verbeteren.👀

We brengen allemaal samen tijd door in de openbare ruimte en jouw ogen en oren helpen ons hier dus goed bij. Zo zorgen we met elkaar voor een fijne leefomgeving 👍.

di 05 juli 2022 16:27

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign