Nu Smeren voor Later

In de regio Noord-Holland Noord is het aantal vastgestelde diagnosen van melanoom, de meest gevaarlijke en agressieve vorm van huidkanker, het hoogst in Nederland zo is te lezen in het artikel van Alkmaarsche Courant van 20 juli 2022.

Tijdens de kadernota van 12 juli 2022 is de motie Nu Smeren voor Later opgesteld door de DOP aangenomen door de raad van Dijk en Waard. De DOP verwacht dat gemeente Dijk en Waard ongeveer 100 zonnebranddispensers of smeerpalen zoals ze in het artikel worden genoemd, kan laten plaatsen door verenigingen, instellingen en organisaties met openbare buitenlocaties.

De DOP vindt net zoals de deelnemers aan de enquĂȘte het plaatsen van smeerpalen een goed initiatief om mensen en met name kinderen aan zonnebescherming te herinneren. De DOP adviseert alle Noord-Hollandse gemeenten ons initiatief tot de motie over te nemen !

wo 20 juli 2022 22:19

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign