Stationsgebied Website live

Wat gaat er gebeuren met de spooronderdoorgang Zuidtangent? Of welke woningbouwplannen zijn er voor het Stationsgebied Dijk en Waard? Op dit soort vragen vind je het antwoord op de nieuwe website www.dijkenwaard.nl/stationsgebied. De website is sinds vandaag live.

De nieuwe website heeft meer ruimte voor informatie over de thema’s en de ambities die het college van B&W in het gebied wil waarmaken. Wonen, werken, recreatie, mobiliteit, duurzaamheid, onderwijs en zorg staan centraal.
Er is uitleg over de lopende projecten in het gebied, zoals de aanleg van de spooronderdoorgang Zuidtangent, het nieuwe gemaal langs de N242 en de nieuwbouwontwikkelingen rondom de Industriestraat. Benieuwd hoe dat er dan uit komt te zien? Op de nieuwe website zijn ook kaartjes, foto’s en visualisaties van de nieuwe situatie te zien. Ontdek hoe verschillende type woningen, de spooronderdoorgang en omgeving van het Stationsgebied er in de toekomst uit zien. Daarnaast wordt achtergrondinformatie gegeven en zijn diverse beleidsdocumenten te raadplegen, zoals het Masterplan van 2020.

Bekijk de nieuwe website 👉www.dijkenwaard.nl/stationsgebied

vr 09 september 2022 22:12

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign