Wijziging bij de DOP

DOP raadslid Jan Kramer zal de raad van de gemeente Dijk en Waard gaan verlaten.

Wethouder Leusden

Jan Kramer is voorgedragen als wethouder in de gemeente Leusden voor de lokale partij Lokaal Belangrijk. Jan is een ambitieuze politicus en realiseert hierbij zijn ambitie om als bestuurder aan de slag te gaan. Hij zal in een extra raadsvergadering van de gemeente Leusden op 13 april 2023 worden beëdigd.

De DOP wenst Jan enorm veel succes als wethouder voor een lokale partij in Leusden en vindt dit een mooie stap voor hem. Wij bedanken hem voor zijn inbreng als raadslid van de DOP voor de gemeente Dijk en Waard.

Leo Dickhoff geen onbekende

Oud wethouder Leo Dickhoff zal naar verwachting als raadslid namens de DOP gaan toetreden tot de gemeenteraad van Dijk en Waard. Leo is geen onbekende in de politieke arena van Dijk en Waard en omstreken. Hij zal met zijn ervaring als oud HOP-wethouder van de gemeente Heerhugowaard en als bestuurder van het Waterschap Noord Holland Noord namens GroenWater&Land zijn bijdrage gaan leveren aan een mooier Dijk en Waard.

Kees Tesselaar – fractievoorzitter DOP

vr 07 april 2023 20:34

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign