Leo Dickhoff stopt als Raadslid

Leo Dickhoff heeft aangegeven dat hij stopt als raadslid van de DOP. Leo heeft binnen de fractie aangegeven dat hij zich o.a. niet kan vinden in het project kanaaloever, Oosterdelgebied, ontwikkeling van de begroting richting toekomst, en toekomst St Pancras.

Leo Dickhoff heeft als wethouder in de periode van 2010-2018 veel betekend voor de DOP. Wij betreuren de stap van Leo en waarderen het dat hij zijn zetel teruggeeft aan de DOP. De fractie ervaart wel dat het zijn van raadslid voor Leo iets anders is dan wethouder.

Fractievoorzitter Kees Tesselaar geeft aan dat hij kritisch is en dat is goed. Maar als je jezelf niet kan vereenzelvigen met zaken die in het coalitieakkoord staan dan is het goed dat Leo dit besluit heeft genomen.

di 19 september 2023 10:07

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign