Rutger Does nieuw raadslid DOP

Rutger Does (25) gaat zitting nemen in de gemeenteraad van Dijk en Waard. Na het vertrek van Leo Dickhoff in september 2023 zal Rutger naar verwachting in de raad van 11 oktober 2023 worden beëdigd.

Rutger zal als nummer 12 van onze kieslijst deze mooie stap maken. Rutger is al lid van de DOP sinds zijn 18e en zal zich sterk maken voor woningbouw voor jongeren en zal zijn jeugdig elan inbrengen in de fractie van de DOP. Wij verwachten dat Rutger in de raad van 10 oktober 2023 benoemd zal worden.

Jos de Vries – voorzitter van de DOP – die op  nummer 11 staat kan op dit moment zijn werk nog niet combineren met het raadslidmaatschap.

Rutger is afgestudeerd HBO Informatica en werkt momenteel bij Sofworx in Valkenburg ZH. Politiek heeft hij van huis uit meegekregen, want Rutger is inderdaad de zoon van. Rutger woont momenteel nog thuis en is als jongere op zoek naar een huurhuis in Gemeente Dijk en Waard of omgeving. De DOP hoopt dat hij snel een plekje vindt in Dijk en Waard !

wo 27 september 2023 09:32

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign