Gelukkig nieuwjaar !

Mooi om te zien hoe alle verenigingen het nieuwe jaar ingaan !

In #dijkenwaard hebben wij een relatie met 76 sportverenigingen. Alle recepties bezoeken lukt niet. Samen met Kees Tesselaar, fractievoorzitter van DOP Dijk&Waard, hebben we de afgelopen dagen 12 verenigingen bezocht. Vandaag was de afsluiting van onze tour. Tennisvereniging TV Tulp Oudkarspel, voetbalvereniging LSVV Zuid Scharwoude, atletiekvereniging HERA op De Vork en Voetbalvereniging hugoboys in De Noord.

Hoe mooi is het om te ervaren en te beseffen wat honderden, wellicht zelfs duizenden vrijwilligers in onze Gemeente Dijk en Waard betekenen! Bevlogen en betrokken dragen zij bij aan een prachtig sportklimaat. Er is volop ruimte voor verbinding en ontwikkeling. Ontwikkeling van kwaliteiten die in het dagelijks leven enorm van pas komen: samenwerken, sommigen ontwikkelen leiderschap of het organiseren. Daarbij is ook volop gelegenheid om te werken aan topsport!

Dank aan al deze toppers!

zo 07 januari 2024 16:00

Inhoud

Organisatie
Programma
Missie en Visie
Word Lid
Raadsleden
Actueel
Design & creatie: Worldwebdesign